Tilbud

Aluthermo Quattro Rulle 24 m2

kr.3.600,00 Prisen er inkl. moms

Aluthermo Quattro Rulle 24 m2
Tilbudspris i e-shoppen 3.600,-kr. inkl. moms kan afhentes på vores adresse efter aftale ved køb af hele ruller.
Fragtpris pr. rulle 295,-kr. inkl. moms – Vi sender din ordre inden 1 – 3 hverdage.
Hvis der sendes til Øer uden bro,- fremsendes inden forsendelsen, en særskilt faktura på den givne ekstra omkostning som skal indbetales ind afsendelse.

Varenummer (SKU): 1000 Kategori:

Beskrivelse

Aluthermo Refleksiv isolering

Aluthermo®, det tynde refleksive isolastionssystem, som er blevet brugt i mange år både indenfor nybyggeri og renoveringer. Dette fleksible og komplekse systeme består af mange lag med aluminium som lukker tør luft inde. Resultatet bliver en effektiv energibesparelse!.

Isolastionens ekseptionelle tilpasningsmuligheder gør det meget enkelt at. Aluthermo® kan derfor bruges til omtrent alle tænkelige områder indefor termisk isolering. Holdbarheden er blevet forbedret gennem ny og gennemprøvet teknologi. således at Aluthermo® sætter nye standarder indenfor komfort!

Aluthermo® har utrolig mange brugsområder:

Indvendig eller udvendig tagisolering

Det mest populære brugsområde er ved tagisolation. Fleksibiliteten og den enkle montering, sammen med dens ekseptionelle isolerende egenskab gøør Aluthermo® til det mest idelle isolastionsmateriale både i nye og renoverede bygninger.

Isolation av inder- og ydrevægge, under støbt gulv eller trægulv.

Aluthermo® har utallige brugsområder. Det kan til og med bruges indefor højteknologiske konstrukstioner i fly og båder, hvor dets isolerende egenskaber og lette vægt spiller en vigtig rolle!

Yderligere information

Vægt 18 kg
Størrelse 54 × 54 × 120 cm
Aluthermo Rulle

123456

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aluthermo Quattro Rulle 24 m2”